Een goede service voor een kleine prijs.

Contact

SERCAM biedt zijn klanten, zowel particulieren als vennootschappen, een dienstverlening op maat aan. Een gemiddelde portefeuille in beheer bij SERCAM is 500.000 €, niettegenstaande kan U bij ons reeds terecht vanaf 125.000 €.

In functie van het profiel van onze klanten, bepalen wij samen met hen welke dienstverlening het meest toepasselijk is.

  • Het adviesbeheer richt zich tot personen die inspraak willen hebben in het beheer van hun portefeuille. In dat geval is de rol van uw adviseur U bepaalde aan- en verkopen voor te stellen wanneer er zich opportuniteiten voordoen en U te begeleiden in uw investeringsbeslissingen. U kunt ook te allen tijde advies vragen naar persoonlijke beleggingsideeën. U bent het dus die uw portefeuille beheert op basis van het advies van uw adviseur, terwijl hij verantwoordelijk is, steeds met uw toestemming, voor de realisatie van de uit te voeren transacties.
  • Het discretionair beheer richt zich tot personen die niet actief willen deelnemen aan het beheer van hun portefeuille en dit volledig in handen van hun beheerder wensen over te laten. In dit geval stellen wij samen met U een persoonlijk managementprofiel op, afgestemd op uw verwachtingen, uw risicoprofiel en uw behoeften. Sommigen zullen kiezen voor een ‘goede huisvader'-type management, terwijl anderen de voorkeur geven aan een meer dynamisch beheer, terwijl anderen bepaalde soorten investeringen willen vooropstellen, zoals duurzame of ethische investeringen. Afhankelijk van uw profiel en uw verwachtingen, zorgt uw manager voor de juiste beleggingsportefeuille.

In deze twee gevallen gaan wij over tot het openen van een effectenrekening bij een financiële instelling van eerste rang.

Beide diensten worden aangeboden tegen lagere tarieven dan de meeste grootbanken die in België actief zijn. Onze tarieven zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Naast deze twee soorten diensten kan SERCAM haar klanten in contact brengen met advocaten en onafhankelijke fiscalisten om hen, bijvoorbeeld, zo goed mogelijk te adviseren inzake successieplanning.

Onze klanten kunnen zich beroepen op de jarenlange ervaring van onze beheerders en adviseurs.