Een team te uwer beschikking

Contact

SERCAM brengt een team van tien ervaren managers en adviseurs samen. Ze hebben elk minimaal 20 jaar ervaring op het gebied van investeringen en financiële markten, opgedaan als financieel analist, effectenmakelaar, private banker en / of portefeuillebeheerder.

Dit team wordt geleid door een raad van bestuur bestaande uit:

 • TL1

  Thierry Lantonnois van Rode

  Stichter en gedelegeerd bestuurder

  Meer informatie

  Stichter en gedelegeerd bestuurder van SERCAM sinds 1995. Licenciaat financiële- en handelswetenschappen (ICHEC).

  Ervaring: Financieel analist en kroniekschrijver voor Budget-Week (Test Aankoop) en La Libre Belgique, Verantwoordelijke voor het toezicht over L'Echo/ L'Investisseur - Lid van de Belgische Vereniging van Financiële Analisten.

 • Paul B

  Paul Baneton

  Bestuurder

  Meer informatie

  Bestuurder (gedelegeerd bestuurder van 2012 t.e.m. 2017 en portefeuillebeheerder bij SERCAM van 2009 t.e.m. 2020). Licenciaat handelswetenschappen (UCL).

  Ervaring: Kantoorhouder Gemeentekrediet, Regionaal Directielid bij het Landbouwkrediet - Financieel raadgever bij Sogenal, Private Kas Bank en ING - Handelsrechter.

 • Valérie2

  Valérie Lebrun

  Gedelegeerd bestuurder

  Meer informatie

  Gedelegeerd bestuurder sinds 2015, Compliance Officer sinds 2014 en Reporting Officer bij SERCAM van 2012 t.e.m. 2015. Licenciaat in de handelswetenschappen met optie bedrijfsrevisoriaat.

  Ervaring:Verantwoordelijke voor het departement boekhouding bij de beursvennootschap Vermeulen – Raemdonck. Controleur van de portefeuilles van de traders, boekhoudanalyse en analyse van de verschillende projecten verbonden aan de marktenzaal bij ING.

Onze klanten kunnen zich beroepen op de jarenlange ervaring van onze beheerders en adviseurs.