Historiek

Contact

Opgericht in 1995, op initiatief van de stichters en medewerkers van het weekblad "De Belegger", biedt de vennootschap voor vermogensbeheer "SERCAM" U een compleet gamma van diensten inzake roerende beleggingen aan, gaande van een eenvoudig advies tot het totale beheer van uw vermogen.

Reeds meer dan 20 jaar staan een tiental beheerders met een lange loopbaan in de financiële wereld, klaar om het vermogen van onze klanten optimaal te laten aangroeien.

SERCAM is geregistreerd op de officiële lijst van Belgische bedrijven voor portefeuillebeheer en beleggingsadvies, bedoeld in artikel 7 van de wet van 25 oktober 2016 (met betrekking tot de toegang van de activiteit voor het verlenen van beleggingsdiensten, het statuut en de onderwerping aan de controle van vennootschappen voor portefeuillebeheer en beleggingsadvies).
Het is toegelaten en wordt gecontroleerd door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA: ‘Financial Services and Markets Authority’). Het kapitaal van SERCAM is in handen van twee onafhankelijke aandeelhouders.

SERCAM is een onafhankelijk beheer- en adviesbureau en biedt daarom geen eigen beleggingsproducten aan (bevek, gestructureerde producten, ...) en beheert of adviseert alleen in het belang van haar klanten.

Onze klanten kunnen zich beroepen op de jarenlange ervaring van onze beheerders en adviseurs.